ההברקה הבריאה שהפכה ללהיט: צ'יפס קייל בתנור.

נשנוש קראנצ'י שהוא גם טעים, גם סופר-פוד, וגם מכינים אותו בקלי קלות!

מרכיבים

  • עלי קייל קרועים לפיסות גדולות

  • שמן זית

  • מלח גס

  • תבלינים נוספים לפי הטעם
  • לימון – לא חובה

קייל אורגני

הוראות הכנה

  • מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  • את עלי הקייל מורחים בשמן ואז מוסיפים להם תיבול שאוהבים – מלח גס, פלפל, שום כתוש, כורכום.
  • מוסיפים מעט מיץ מלימון.
  • מפזרים את קרעי העלים על התבנית במרווחים כך שלא ייגעו אחד בשני
  • מכניסים לתנור ל -10 דקות. תכנית אפייה מומלצת: טורבו. בתיאבון!