כרובית אורגנית מאודה

מתכון לכרובית מאודה בלימון

הרבה יותר קל ומהיר לאדות את הכרובית בשלמותה, במקום לאפות אותה. והתוצאה לא פחות טעימה! המנה הקלילה הזו מתבשלת תוך 10 דקות, שומרת על הטעמים העדינים של הכרובית ועל ערכיה התזונתיים המדהימים.

מרכיבים

  • 4 לימונים סחוטים למיץ
  • עשבי תיבול שאתם אוהבים, מהסוג העדין: שמיר כוסברה, בזיליקום או בצל ירוק
  • רבע כוס שמן זית
  • 250 מ"ל חלב צמחי לא ממותק – חלב שקדים, סויה, קוקוס – מה שאוהבים
  • מלח, פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מסירים את העלים מהחלק החיצוני של ראש הכרובית
  • הופכים את הכרובית וחורצים את הליבה, מבלי שהפרחים יתפרקו
  • מניחים בסיר את מיץ הלימונים ומעליו את הכרובית השלמה בתוך מסננת מתאימה
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר
  • ממשיכים באידוי עד שהכרובית מתרככת מעט אך לא מאבדת את פריכותה
  • מחלצים את הכרובית ומניחים בתבנית או מגש
  • מורחים בשמן זית, מתבלים ומקשטים בעשבי תיבול
  • פורסים איך שרוצים ומגישים

בתיאבון!

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים
פשטידת פלפלים
פשטידת פלפלים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!