מתכון לכרובית מאודה בלימון

הרבה יותר קל ומהיר לאדות את הכרובית בשלמותה, במקום לאפות אותה. והתוצאה לא פחות טעימה!

המנה הקלילה הזו מתבשלת תוך 10 דקות, שומרת על הטעמים העדינים של הכרובית ועל ערכיה התזונתיים המדהימים.

כרובית אורגנית מאודה
מרכיבים
  • 4 לימונים סחוטים למיץ

  • עשבי תיבול שאתם אוהבים, מהסוג העדין: שמיר כוסברה, בזיליקום או בצל ירוק

  • רבע כוס שמן זית

  • 250 מ"ל חלב צמחי לא ממותק – חלב שקדים, סויה, קוקוס – מה שאוהבים
  • מלח, פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
  • מסירים את העלים מהחלק החיצוני של ראש הכרובית

  • הופכים את הכרובית וחורצים את הליבה, מבלי שהפרחים יתפרקו
  • מניחים בסיר את מיץ הלימונים ומעליו את הכרובית השלמה בתוך מסננת מתאימה

  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר
  • ממשיכים באידוי עד שהכרובית מתרככת מעט אך לא מאבדת את פריכותה
  • מחלצים את הכרובית ומניחים בתבנית או מגש
  • מורחים בשמן זית, מתבלים ומקשטים בעשבי תיבול 
  • פורסים איך שרוצים ומגישים

 
בתיאבון!
כרובית אורגנית מאודה

מתכון לכרובית מאודה בלימון

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

למתכונים נוספים שלנו

הנבטים של אודי גרוס
הנבטים של אודי גרוס
יהודה רינס, משק תבליני נהר הירדן – ראיון עם חקלאי
יהודה רינס, משק תבליני נהר הירדן – ראיון עם חקלאי
שמש חורפית קטנה - למה כדאי לאכול פירות הדר בחורף?
שמש חורפית קטנה – למה כדאי לאכול פירות הדר בחורף?
ברכה מדוד לשנה החדשה
ברכה מדוד לשנה החדשה

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!