אחרי שויתרנו על מריחת חמאה על פרוסות לחם מטעמי בריאות / טבעונות, יצאנו לחפש ממרח שיהיה גם טעים וגם בריא, ובפסטו – נעצרנו!
ממרח הפסטו כמו שאנחנו מכינים אותו כולל שלל מרכיבים בריאים, שהשילוב ביניהם מניב תוצאה טעימה במיוחד שאפשר למרוח על לחם, לערבב בפסטה, או סתם לאכול עם עגבניות שרי טעימות.
ועכשיו – למתכון!
מרכיבים
- צרור בזיליקום
- 2-3 שיני שום
- חופן אגוזי מלך או פקאן
- שליש כוס שמן זית
- חצי כפית מלח הימלאיה דק
אופן ההכנה
- גורסים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון – ידני או חשמלי, ומאחסנים במקרר!
בתיאבון!