רגע לפני פסח, הגיעו אלינו אספרגוסים אורגניים משגעים!
לפניכם מתכון סופר פשוט וטעים לאספרגוס צלוי במחבת ברוטב חמאה וגרידת לימון.
זמן הכנה: 10 דקות
מרכיבים
- צרור אספרגוס
 - 3 כפות שמן זית
 - 50 גרם חמאה
 - גרידה מלימון אחד
 - מעט מלח
 
אופן ההכנה
- מחממים במחבת פסים את שמן הזית וצולים את האספרגוסים כ-4 דקות מכל צד, עד שהם מתחילים להשחים אבל לא מאבדים את המרקם והצורה.
 
															- מוציאים את האספרגוס הצלויים לצלחת
 - באותה מחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את גרידת הלימון למספר שניות, ממליחים ושופכים את כל הרוטב מעל האספרגוס
 
אוכלים ל-א-ט!
בתיאבון
								בתיאבון
				


