תבשיל עלי סלק חמצמץ

סלק עם עלים זהו הדבר הטוב ביותר שתוכלו לפגוש בעונה זו של השנה. הסלק עצמו עסיסי ובשל, ואילו העלים ניתנים לאכילה כמו שהם או לאחר בישול קצר. את הטעם המיוחד שלה ם לא תשכחו במהרה.

מצרכים:
צרור עלי סלק שהיו מחוברים לסלק עד לפני רגע, לא כאלו שנרכשו בנפרד.
מעט שמן זית
מלח אטלנטי או מלח הימלאיה
1 לימון סחוט
פלפל שחור

אופן ההכנה:

את עלי סלק שוטפים וקוצצים ומניחים בסיר.
נחמם שלוש כפות שמן זית ונוסיף את הסלק הקצוץ
נתבל בלימון אחד סחוט, כפית שטוחה מלח
ופלפל לפי הטעם.

מערבבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה 30 דק.  מגישים מעל קערת אורז, או אוכלים כמו שהוא. כל כך טעים שנגמר בשניות ולא מגיע למקרר לעולם…

תבשיל עלי סלק חמצמץ

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים
פשטידת פלפלים
פשטידת פלפלים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!