קלבסוצ'ו – פשטידת קישואים וגבינה בנוסח בלקני

מתכון מנצח שיגרום גם למי שאיננו חובב קישואים מושבע להתאהב בירק הזה מחדש. קל, פשוט ומהיר להכנה, וכל המשפחה מרוצה תמיד. עדיף להשתמש בקישוא בהיר, אך גם קישוא כהה יעשה את העבודה טוב לא פחות.

רכיבים:
12 קישואים בגודל בינוני

1 גביע גבינת קוט'ג
400 גרם גבינת פטה

1 כוס גבינת קשקאבל מגורדת או גבינה צהובה

4 כפות שמן זית כתית משובח

חצי כף מלח

מעט פלפל שחור לפי הטעם

3 כפות פירורי לחם

2-3 ביצים

אופן ההכנה:
מגרדים את הקישואים בפומפיה, ולאחר מכן סוחטים היטב בכדי להסיר מים עודפים, חשוב!
מערבבים את הקישואים המגורדים עם כל שאר הרכיבים ורק משאירים חצי כוס גבינה מגורדת לפיזור על התבנית המלאה בתערובת ומכניסים לתנור חומם מראש ל 200 מעלות, ל 45 דקות בערך עד שמזהיב. ניתן לבדוק בעזרת קיסם שהפשטידה מוכנה.

בתיאבון! ההנאה מובטחת.

קלבסוצ'ו – פשטידת קישואים וגבינה בנוסח בלקני

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים
פשטידת פלפלים
פשטידת פלפלים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!