שייק אבטיח

למה זה טוב לנו?

השבוע הייתי במסיבת פירות העונה, כן, כן, כמו ששמעתם!
אתם בטח שואלים את עצמכם, מה זה למען השם מסיבת פירות עונה?
אווו… הגיוני. למה שאנשים שכבר עברו את גיל גן טרום חובה ילכו למסיבת פירות?

אז ככה, לאחרונה אני טבעונאית כמעט לגמרי, זה אומר שהיקום שולח לחיי יותר ויותר אנשים שהטבע והתזונה הטבעית היא מרכז עולמם וזה נורא נחמד. כי בדיוק מהסיבה הזו, מצאתי את עצמי מוזמנת למסיבת פירות העונה בסימן אבטיח. יושבים כולם במעגל ומשחקים משחקי פירות משעשעים, הורים, ילדים ואפילו כלבים.

אחד הדברים השווים במסיבת פירות, מעבר לחוויה כמובן, זה שתמיד מקבלים איזה טיפ או שניים לגבי פירות: איך אוכלים, איך חותכים או במקרה הזה, איך מכינים שייק אבטיח אלוהי?!?

אז,מה יותר מתוק משייק אבטיח? שייק אבטיח מתוק במיוחד!
קבלו את המתכון הסופר מוצלח לשייק אבטיח קייצי ומתוק בצורה מושלמת!

מה יותר מתוק משייק אבטיח? שייק אבטיח עם מרכיב סודי!

רכיבים: עבור 2-3 כוסות שייק בינוניות

אבטיחון אישי
4-5 תמרי מג'הול מגולענים
כוס וחצי קוביות קרח

אופן הכנה:

1.מקלפים את האבטיח וחותכים לקוביות.
2.מכניסים לבלנדר, את האבטיח, התמרים וקוביות קרח.
3.מבלנדרים היטב לנוזל אחיד וצונן ומגישים.
4.מודים לאמא אדמה ואוכלים בתאבון.

קיץ נעים!

שמחנו לעזור לכם להתקרב קצת יותר לטבע
שלכם ,
סיון מ-נועם השדה