קרוטוני לחם מחמצת

איזה פינוק להכין  קרוטונים – הנשנוש הכי קראנצ'י שאפשר להוסיף למרק או סלט, בלי להתפשר על בריאות וערך תזונתי!

את הקרוטונים הכנו מלחם מחמצת כוסמין של אישלחם ממושב תעוז – ללא סוכר, ללא מרכיבים מלאכותיים, ללא משמרים, משפרים, צבעי מאכל, או תוספים שונים. 

הכי קרוב לטבע, ממש כמו המרק

קרוטוני לחם מחמצת

מרכיבים 

  • 10 פרוסות לחם מחמצת כוסמין חתוכות לקוביות קטנות של כ- 1X1 ס"מ
  • 7 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח ים אטלנטי גרוס דק
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
 

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
  • מערבבים את כל החומרים יחד היטב עד לפיזור אחיד של התיבול
  • מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור ל 13-15 דקות

בתיאבון!

קרוטוני לחם מחמצת 2