קציצות כוסמת

קציצות כוסמת כרוב וכרישה

מתכון קליל, פשוט וטעים לקציצות כוסמת, בתוספת כרוב, כרישה ותבלינים.

מרכיבים

500 גרם כרוב אחרי צליה (כרוב ירוק גדול)

150 גרם כרישה אחרי צליה (3 כרישות גדולות)

1.5 כוסות כוסמת ירוקה אחרי השריה

תבלינים: אבקת שום, אבקת בצל, ג׳ינג׳ר ,מעט פפריקה מעושנת, מלח

הוראות הכנה

  • השריה של הכוסמת לפחות לשעתיים
  • צליה של רצועות כרוב וטבעות כרישה
  • עד ריכוך והזהבה וטחינה שלהם במעבד מזון
  • הוסיפו את הכוסמת אחרי סינון ושטיפה קלה
  • בעזרת כף משומנת קלות צרו קציצות והניחו על נייר אפיה משומן אפו עד הזהבה על 180 מעלות

שתפו את המתכון עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin

למתכונים נוספים שלנו

פסטה עם פטריות שימג'י בסגנון יפני
פסטה פטריות שימג'י
מאפינס דובדבנים
מאפינס דובדבנים 2
הכל על גידול אוכמניות בישראל
אוכמניות
קציצות כוסמת כרוב וכרישה
קציצות כוסמת כרוב וכרישה

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!