- שוטפים את הפלפלים, ומניחים אותם בשלמותם על נייר אפייה יחד עם שיניי השום השלמות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דק’ עד 45 דק’ או עד כאשר הפלפלים משחימים. מוציאים מהתנור, שוטפים במים קרים ומורידים את הקליפה, חותכים את הפלפלים לקוביות.
- מעבדים בבלנדר את חלב הקוקוס ושאר הרכיבים (כולל הפלפלים) עד למרקם חלק, מעבירים הכול לקערה אחת ומערבבים.
- מעבירים לתבנית (רצוי סיליקון איכותי) או תבנית רגילה ומשומנת
- אופים תחילה בחום גבוה – 190 מעלות – במשך עשר דקות. אחר כך אופים כ-45 דקות בחום של 160 מעלות, עד שיזוף של קיץ.
וואלה! קיבלתם פשטידה טבעונית מושלמת😍