מתכון פשוט ומהיר הכנה והשילוב של התרד והאפרסמון פריך וטעים מאד. ניתן להשתמש בעלי תרד ניו זילנדי או עלי תרד תורכי. את האפרסמון ניתן להחליף בכל פרי האהוב עליכם, התוצאה תישאר מדהימה!

רכיבים:

שקית/קופסה של עלי תרד
שקית של עלי בייבי
בצל סגול
2-3 אפרסמונים קלופים, תלוי בגודל
זרעי חמניות, או כל תערובת זרעים אהובה עליכם

מעט רוטב ויניגרט אם רוצים

אופן ההכנה:

קורעים את עלי התרד ומפרידים מהגבעול אם צריך, קולפים ופורסים את האפרסמון לפרוסות דקות ומערבבים את הכל יחדיו ביד. מעל תערובת העלים מוסיפים את זרעי החמניה, ובצל סגול פרוס מעל. יוצקים מעט רוטב ומגישים.