סלט סלק אדום מבושל

הסלק הוא שורש בריא במיוחד, וזאת בשל סיבות רבות: יש בו שפע של מינרלים ונוגדי חמצון, מחזק את הכבד וממיס שומנים, ואפילו קיבל מקום של כבוד כמעט בכל בתכניות ניקוי הרעלים! אז מה עושים עם כל הסלק הזה? איך נהנים ממנו במקסימום, ועל הדרך משכנעים גם את הזאטוטים לאכול אותו? פשוט מאוד: מכינים ממנו סלט שאי אפשר להפסיק לאכול! לפניכם מתכון לסלט סלק מהאגדות

מרכיבים

  • 5 סלקים טריים בגודל בינוני
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן זית
  • לימון סחוט אחד
  • 6 שיני שום שלמות
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • מבשלים את הסלקים בסיר מלא מים רותחים, עד שהם מתרככים אבל לא יותר מדי – הסוד הוא במרקם!
    אם הצלחתם לשים את ידיכם על סלקים טריים במיוחד, ובישלתם אותם רק עד שהם מתחילים להתרכך – תגיעו לתוצאה מושלמת.
  • מקלפים את הסלקים וחותכים לקוביות בגודל 2*2 ס"מ בערך
  • מתבלים עם שמן זית, חומץ, לימון, מלח ופלפל
  • מוסיפים את שיני השום
  • מערבבים היטב ומכניסים למקרר!
  • הסלק מוכן אחרי כמה שעות עם כל הרטבים, ומגיע למצב אופטימלי אחרי יום לפחות

שתפו את המתכון עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin

למתכונים נוספים שלנו

נכנסים ל-zone: איך לעבור את גיל 100
גיל 100
פסטה עם פטריות שימג'י בסגנון יפני
פסטה פטריות שימג'י
מאפינס דובדבנים
מאפינס דובדבנים 2
הכל על גידול אוכמניות בישראל
אוכמניות

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!