מאפינס דובדבנים

מאפינס דובדבנים

מתכון קליל, פשוט וטעים למאפינס דובדבנים.

מרכיבים

רכיבים ל15 מאפינס (ניתן להקפאה, להפשיר במיקרו 30 שניות):
60 גרם שמן זית
150 גרם קמח כוסמת ירוקה
150גרם קמח שיבולת שועל
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתיה
 קורט מלח
250 גרם חל״ס (חלב סויה לא ממותק)
200 גרם דובדבנים ללא גרעין
1 כף חומץ תפוחים
המתקה 1/2 כוס מייפל/סוכר תמרים/סוכר קוקוס/תמרים מעוכים היטב או כל דבר שמתאים לכם
אופציונלי להוספה 
1/3 כוס עיסת קקאו/כל שוקולד קצוץ
1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה

  • 1. מחממים תנור על 180 מעלות
    1. מגלענים את הדובדבנים
    2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה
    3. מניחים את המאפינס בתבנית בעזרת כף גלידה קפיצית. המלצה לתבנית סליקון איכותית ללא שמן :)
    מכניסים את המאפינס עד השחמה לתנור שחומם מראש. בערך 20-30 דקות.
    ומנשנשים בהנאה!

שתפו את המתכון עם חברים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin

למתכונים נוספים שלנו

פסטה עם פטריות שימג'י בסגנון יפני
פסטה פטריות שימג'י
מאפינס דובדבנים
מאפינס דובדבנים 2
הכל על גידול אוכמניות בישראל
אוכמניות
קציצות כוסמת כרוב וכרישה
קציצות כוסמת כרוב וכרישה

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!