כרובית מטוגנת

בימים כאלה חשוב להגביר את האהבה וכדאי לנצל את הזמן להכין אוכל של בית שיקרב בין בני המשפחה.

כשצריך מתכון בריא, משמח וקל להכנה – אין כמו כרובית חמה ומטוגנת. אי אפשר להפסיק לנשנש!

כרובית מטוגנת קוקלה

מרכיבים

  • 2 ביצים
  • כרובית גדולה וטרייה
  • מלח-פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • שוטפים את הכרובית היטב וחותכים לפרחים בגודל בינוני.
  • חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים עם כף מלח, בערך 5-10 דק' (היא טיפה מתרככת, אבל לא לגמרי)
  • מחממים מחבת גדולה עם שמן חמניות/קנולה
  • בינתיים מערבבים 2 ביצים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
  • כשהשמן חם (לאחר כ2 דק'), מתחילים לצפות את הכרובית בביצה ולהעביר למחבת. חשוב לסובב את הכרובית במחבת כדי שתשחים מכל הכיוונים.

וזהו, יש לכם נשנוש טעים ומשביע שמחמם את הלב והבטן.

בתיאבון!

המתכון באדיבות פרויקט האינסטגרם Cooking with Kookla המתעד את המתכונים של אמא קוקלה אשפית המטבח.

כרובית מטוגנת חמה קוקלה

כרובית מטוגנת

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

למתכונים נוספים שלנו

הנבטים של אודי גרוס
הנבטים של אודי גרוס
יהודה רינס, משק תבליני נהר הירדן – ראיון עם חקלאי
יהודה רינס, משק תבליני נהר הירדן – ראיון עם חקלאי
שמש חורפית קטנה - למה כדאי לאכול פירות הדר בחורף?
שמש חורפית קטנה – למה כדאי לאכול פירות הדר בחורף?
ברכה מדוד לשנה החדשה
ברכה מדוד לשנה החדשה

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!