גם לכם קרה שחיפשתם טורטיות ללא גלוטן בסופר, אך רשימת המרכיבים המבהילה גרמה לכם להחזיר אותן מהר למדף?
אחרי שתגלו כמה קל להכין בבית את הטורטיות הבריאות והמדהימות האלה, לא תצטרכו עוד לחפש.
מרכיבים
- 2 כוסות כוסמת ירוקה מושרית
- 2.5 כוסות מים
- 3 עלי קייל
- 8 עלי בזיליקום
- כפית מלח
אופן ההכנה
- משרים 2 כוסות כוסמת ירוקה במים למשך 8 שעות
- מסננים את הכוסמת
- מכניסים לבלנדר ביחד עם 2.5 כוסות מים, 3 עלים של קייל ללא השדרה – רק החלק הירוק, שמונה עלי בזיליקום וכפית מלח
- טוחנים עד שמתקבל נוזל אחיד
- מחממים מחבת פנקייק לחום כמעט הכי גבוה, ומתחילים ליצור קרפים דקים בעזרת מצקת או כף עמוקה
- קולים כל צד במשך כ3 דקות, עד שמתחיל להתייבש ולהשחים, הופכים ומורידים מהאש לצלחת
- ממלאים טורטייה במילוי אהוב, ואוכלים מיד. אפשר גם להקפיא
בתיאבון!