נשתמש במעבד מזון נכניס לתוכו
500 גרם טופו
1 כף שמרי בירה
1 כף זעתר
1 כף כוסברה יבש
המלח אופציונלי
2 כפות גדושות קמח שיבולת שועל (ממליצה לצרוך אורגני)
1 בצל לבן חתוך גס
חבילת תרד ללא הגבועלים חתוך גס1/2
חבילת פטרוזיליה חתוך גס
נקפיץ במחבת את הבצל
לאחר בישול קצר של הירוקים נכניס לבלנדר
נעבד הכול יחד את הקמח שיבולת נכניס לאחר שהטופו מפורר
נאבד עד היווצרות גוש ונחלק לקציצות בגודל הרצוי אפו 20 דקות אפשר לאכול עם רוטב או כל תוספת רצויה אחרת
בתאבון!
לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.
האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!