בקערה נוספת:
רטובים:
לתחתית העוגה- 200 גרם אפרסקים או שזיפים חצויים מונחים על גבי הצד הישר שלהם.
2 סננו את התמרים מהמים, טחנו את הרכיבים היבשים בבלנדר או בבלנדר מוט עד למרקם חלק
3 אחדו את הרכיבים הרטובים אל הרכיבים היבשים, מזגו את המסה מעל האפרסקים/שזיפים, אפו 45-50 דקות 160 מעלות, בסיום הזמן הכניסו קיסם, זכרו שבתחתית יש אפרסקים אז אל תכניסו עד הסוף, הקיסם אמור לצאת יבש, במידה ולא, הכניסו לעוד 10 דקות
4. פרסו את העוגה רק לאחר התקררות מלאה.
לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.
האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!