אחת לכמה זמן מגיע מוצר חדש שאי אפשר להתעלם ממנו, כזה מוצר שכל מי שטועם ישר נשבה בקסמו, שמרמז לנו שהטעם האמיתי של המוצר רק חיכה לנו מעבר לפינה ועד עכשיו טעמנו בהרגלנו הישנים את הקרוב לטעם הנכון ולא את הדבר האמיתי.

מבחן הטחינה

ואז אומרים איך יכולנו בלעדיו ובן רגע הוא הופך להיות לחלק מהחיים שלנו, מהתזונה שלנו והחוויה סביב שולחן האוכל,

כזו היא הטחינא – (בא') של מיכל מלמד שחוקרת בשנים האחרונות את הדרך הנכונה לייצר טחינא, הכי בריאה, טעימה ומזינה שיכולה להיות.

מוזמנים להכיר וללמוד על סטנדט חדש בייצור טחינא 

להתחבר באופן ישיר להזמנה מהמפעל שמייצר את הטחינא הנאה הכי טובה שאנחנו מכירים כרגע בארץ.

לראיון שערכנו עם מיכל והיכרות עם יוזמת החיבור הישיר בין הייצרנים של האורגני עם חברים ביוזמה, מוזמנים לקרוא כאן.

 

עדכונים מהשדות

אגסים אורגנייםהתחלות חדשות וחגיגה של מיוחדים:

התחלות של תפוח זהוב, גרנד סמיט, כרוב לבן (מלאי מוגבל),
ומיוחדים כמו מרולה (פרי אפריקאי חמוץ מתוק עם טעם של פרי הדר ומרקם של ליצי), לונגן, צ'ה (תות עץ סיני מיוחד), גויאבה תותית, ווטר בריס, ושיזף סיני מתוק וטעים מאוד שכדאי להכיר.
קרמבולה בתחילת העונה, אבוקדו בהפסקה קטנה של סוף עונה, יחזרו בקרוב עם זנים חדשים.

רשימת המומלצים המלאה:

דובדבן פנמה (ממתק מדהים ששווה להכיר), רימון (מתוק ומחיר מתחיל לרדת), מנגו משני סוגים, מלונים חדשים, אפרסקים ושזיפים (במלאי מוגבל),
לימון מתחיל לאט לאט להיכנס לעונה הרשמית והמחיר יורד בהתאם, תמר מגהול מגדיד חדש ותפוחים זהוב וגאלה חדשים מקומיים מרמת הגולן,
האגסים מעולים מגיעים קרוב מאוד לזמן הקטיף, קרנציים ומתוקים והפטריות ארינג'י הטריות של משק קפלן הופכים כל ארוחה לחגיגה קולינרית מהנה.

מוזמנים להזמין טרי ובריא, כאן.
לבריאות, דוד עובדיה וצוות האורגני

[button link="http://shop.haorgani.co.il/" color="default" size="xlarge" stretch="" type="" shape="" target="_self" title="" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" alignment="center" class="" id=""]כניסה והזמנה[/button]

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.