רכיבים: עבור 2-3 כוסות שייק בינוניות
אבטיח אישי
4-5 תמרי מג'הול מגולענים
כוס וחצי קוביות קרח
אופן הכנה:
1.מקלפים את האבטיח וחותכים לקוביות.
2.מכניסים לבלנדר, את האבטיח, התמרים וקוביות קרח.
3.מבלנדרים היטב לנוזל אחיד וצונן ומגישים.
4.מודים לאמא אדמה ואוכלים בתאבון.
לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.
האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!