שוטפים את הפלפלים, ומניחים אותם בשלמותם על נייר אפייה יחד עם שיניי השום השלמות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דק’ עד 45 דק’ או עד כאשר הפלפלים משחימים. מוציאים מהתנור, שוטפים במים קרים ומורידים את הקליפה, חותכים את הפלפלים לקוביות.
מעבדים בבלנדר את חלב הקוקוס ושאר הרכיבים (כולל הפלפלים) עד למרקם חלק, מעבירים הכול לקערה אחת ומערבבים.
מעבירים לתבנית (רצוי סיליקון איכותי) או תבנית רגילה ומשומנת
אופים תחילה בחום גבוה – 190 מעלות – במשך עשר דקות. אחר כך אופים כ-45 דקות בחום של 160 מעלות, עד שיזוף של קיץ.