בחממה אורגנית בערבה המגדלים שלנו מטפחים 10 סוגים של חצילים מדהימים!
סלט חצילים בטעם כבד הוא אחד הסלטים הביתיים בעלי מרקם וטעם עשירים ביותר, ככה טבעי, בלי תוספות מיותרות.
מרכיבים
- 2 חצילים גדולים
- שני בצלים גדולים
- 3 ביצים קשות
- מלח-פלפל
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- חוצים את החצילים, ממליחים וממתינים כחצי שעה לספיחת הנוזלים.
- בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים במחבת עד שהוא הופך שקוף
- חותכים את החצילים לקוביות, מטגנים עד התרככות ומוסיפים לבצל
- מכניסים למעבד מזון את הבצל, החצילים, הביצים הקשות והתבלינים
- מעבדים עד לרמה הרצויה בין סלט לממרח
בתיאבון!