טחינא

מיכל מלמד מייצרת טחינא מדהימה במפעל קטן שבנתיב הלה,תהליך ייצור הטחינא:
  • שומשום מלא הנשטף אך ורק במים, ללא מלח או חומרים אחרים שמזרזים את הקילוף. אין כל הפרדה בין הקליפה והגרעין, כך שמירב הערכים התזונתיים נשמרים.
  • השומשום מיובש בטמפרטורה שנמוכה מ-40 מעלות, כך שערכיו התזונתיים לא נפגעים. השומשום נשאר שומשום חי!
  • בטחינא אין תוספות של חומרים בתהליך הייצור, למעט שומשום מלא והשטיפה במים.
  • טחינת השומשום מתבצעת בכמויות קטנות קרוב למועד האספקה, באבני ריחיים להשגת טריות ומרקם של פעם.
טחינה אורגנית

מציג מוצר אחת

טחינא 350 גרם

אופי מוצר טבעי לא אורגני, עבודת יד

גולמית נאה