המצב הטוב של הירקות בשדות – עדכונים מהשטח
תומר טנא מתחיל לקטוף השבוע פלפלים מכל הסוגים, יש רמירו צהוב ואדום, פלפלונים צבעוניים,
חדש אצלו גם העגבניות שרי בשלושה צבעים וכמובן העגבניות הטעימות ביותר שאפשר להשיג באיזור בעונה זו אשכולות ובודדות.
גילי מבית יצחק, מבטיח ומקיים, אבוקדו אטינגר והאס, נקטפים אחד אחד, גדולים בשלים וטעימים מאוד (להבחלה קצרה בבית).
שער הגן, ח'ביזה וירק פרא אוהבים את הגשם האחרון ומוציאים לאוויר העולם יותר מ 16 סוגים שונים של עלים ירוקים טריים ורעננים שהמיוחדים והמומלצים מביניהם הם קייל, מיזונה, רוקט, מנגולד (פרא ענק ורגיל), תרד תורכי, עלי בייבי (התערובת המעולה נעשית ישר בשדה), טאט סוי מושלם ושמיר מרענן.
דוד ועמיחי משער הגן מוסיפים לנו עלים טריים לחליטות ותיבול יש מרווה, אורגנו, זעתר (אזוב), שיבא ולוונדר
מומלץ להוסיף לכל מרק או תבשיל שאתם עושים כמה עלים של מרווה, זעתר או כל צמח עם ניחוח אתרי חזק, זה מחמם את האווירה ואת הנשמה.
מבצעי השבוע:
שמיר, מיזונה, פטריות שיטאקה וארינג'י טריות, כרוב לבן, מלפפון הולנדי, אשכולית אדומה ומבצעים נוספים במחלקה באתר.