שלום לכולם,

יום החלוקה חזר לשלישי, הזמנות יש לשלוח עד יום שני ב12:00

שימו לב למחלקת העלים הירוקים שהולכת ומקבלת נפח, לקראת החורף צפויים להיכנס עוד המון ירוקים טעימים שעוזרים לנו לעבור את התקופה הקרה בבריאות.
פירות ההדר שרק מתחילים להבשיל עכשיו על העצים כבר תפסו את מקומם במקום פירות הקיץ וניתן להזמין תפוז, אשכולית אדומה, פומלית, פומלית אדומה, שני סוגי לימונים והרשימה עוד תלך ותתפתח בשבועות הקרובים.

אנחנו מברכים את מליסה מ"פרי ידיה" על הצטרפותה לרשימה, מליסה מקיבוץ גזר, יוצאת משרד החקלאות, מנהלת בביתה שבקיבוץ מפעל ביתי לייבוש פירות וירקות, מליסה מתמחה בהכנת לדרים נהדרים המשלבים טעמים מיוחדים ומפתיעים עם צמחי מרפא, הייבוש נעשה בתהליך טבעי ובכמויות קטנות ללא כל תוספות (רק פרי) ועם הרבה אהבה וחיוכים, רוב חומרי הגלם הינם מחלקאות אורגנית (מלוא הטנא) אך המוצר הוא ללא פיקוח אורגני או כשרות מוסדית.
בין הטעמים תוכלו למצוא במחלקת הקינוחים טעמים מיוחדים כמו לדר לימונענע, לדר מנגו קאריביים (עם פלפל חריף) וטעמים קלאסיים כמו לדר שזיף, לדר בננה ומשמש (בעונה),
במחלקת המזון הגולמי הכנסנו שלל פירות יבשים מומלצים שלא מוצאים כל יום.

מהמילניוס רפואה סינית יש מספר מוצרים חדשים לריפוי טבעי כמו משחת פרופוליס ונרות הופים בעבודת יד שכדאי להחזיק בכל בית.

“סוד בריאות האדם טמון בפוריות הקרקע”
רומה צור – 1898-1992 

סתיו נעים

דוד וספי

יום החלוקה הבא – שלישי
ניתן להזמין עד יום שני ב 12:00

מפרי ידיה

 

 

סדנת ביו אינטנסיב

איך מגדלים מקסימום מזון על מינימום שטח?

איך הופכים את גינת הירק שלנו למקור פורה של מזון אורגני ומגוון, בשיטה שמתאימה לכל המשפחה?

סדנה מעשית על שיטת "ביו- אינטנסיב"- גידול אקולוגי של מזון בריא לאדם ולאדמה.
בהנחיית אלכס צ'מודנוב, יער המאכל בקדרון.

למידע נוסף והרשמה למתעניינים

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.