מרק כרובית

מרק כרובית במרקם קטיפתי במיוחד, משביע וטעים מאד!

אז קדימה – להכנה.

רכיבים:

  • 2 – 4 שיני שום קצוצות לפי הטעם
  • 1ק"ג פרחי כרובית קצוצים, בערך 2 כרוביות בגודל בינוני או אחת גדולה.
  • 2 קישואים קטנים בהירים או כהים, קלופים לגמרי וחתוכים לקוביות.
  • 1 ליטר מים
  • מעט עלי פטרוזיליה לעיטור המנה
  • קורט כמון, בערך חצי כפית שטוחה
  • 1 תפוח אדמה קלוף חתוך לקוביות
  • 1 בצל בגודל בינוני קצוץ דק
  • 1 כף מלח שטוחה
  •  4 כפות שמן זית
  • קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
  • מחממים את הסיר עם שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומשקיפים אותו קלות, מוסיפים את השום ממש לקראת סוף הטיגון בכדי שלא ישרף.
  • מוסיפים לסיר את פרחי הכרובית הקצוצים, הקישוא ותפוח האדמה מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  •  מנמיכים את האש לבינונית\קטנה ומבשלים עם מכסה סגור כ 30 עד 40 בהתאם לגובה הלהבה או עד להתרככות מלאה של הירקות בסיר.
  • טוחנים את התערובת עד לקבלת תערובת אחידה בעלת מרקם משי אחיד, מוסיפים את התבלינים, מבשלים עוד מספר דקות לאיחוד הטעמים, מוזגים לצלחות, מעטרים במעט עלי פטרוזיליה ובתיאבון!

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!