קרקר כוסמין דקיק וקליל עם שפע גרעינים ומרכיבים בריאים, שיאפשר לממרח שלכם להתבלט לטובה :-)
מרכיבים
- כוס קמח כוסמין
- כוס קוואקר
- כוס שומשום מלא
- שני שלישי כוס גרעיני חמניה
- שני שליש כוס גרעיני דלעת
- 6 5 כפות שמן זרעי ענבים או שמן זית
- כפית וחצי מלח הימאליה דק
- 2 כוסות מים
הוראות הכנה
- לערבב הכל טוב בקערה. המרקם צריך לצאת די דליל. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת מים.
- לשטח על 2 תבניות של תנור על נייר אפיה.
- לאפות בחום 180 מעלות במשך רבע שעה
- להוציא מהתנור, לחתוך לריבועים ולהחזיר לעוד 25 דק בחום 150 מעלות עד שמזהיב ומתייבש לגמרי.
אם לא התיישב לגמרי להשאיר עוד בתנור.
בתיאבון!