קישוא הכוכב הינו קישוא בעל מרקם מוצק וטעם ניטרלי ההופכים אותו למצע מושלם לספיגת טעמים מלווים של לימון, כוסברה ומעט שמן זית. קבלו את המתכון של הקיץ שבו מככב תרתי משמע קישוא נא.
מרכיבים
- 3 קישוא כוכב טרי ומוצק ככל הניתן
- לימון סחוט טרי
- מעט שמן זית להזלפה
- מלח ים אטלנטי גבישי דק או גס
- חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוצה, אפשר משניהם
- פלפל צילי גרוס או טרי
אופן ההכנה
פורסים את קישוא הכוכב לרוחב בפרוסות דקות ככל הניתן, מעלים סוחטים את הלימון, בוזקים את המלח, פלפל הצי'ילי, מפזרים את עשבי התיבות ומעל הכל מזליפים מעט שמן זית. ממתינים כ 10 דק לכבישה של הקישוא על ידי הלימון והתבלינים ומגישים לשולחן כמנה ראשונה או עיקרית.
המנה הזו טעימה באופן מיוחד, מפתיע, ויוצא דופן. גם אתם תופתעו לגלות עד כמה הקישוא הזה טעים. בתיאבון!