איזה פינוק להכין קרוטונים – הנשנוש הכי קראנצ'י שאפשר להוסיף למרק או סלט, בלי להתפשר על בריאות וערך תזונתי!
את הקרוטונים הכנו מלחם מחמצת כוסמין של אישלחם ממושב תעוז – ללא סוכר, ללא מרכיבים מלאכותיים, ללא משמרים, משפרים, צבעי מאכל, או תוספים שונים.
הכי קרוב לטבע, ממש כמו המרק
מרכיבים
- 10 פרוסות לחם מחמצת כוסמין חתוכות לקוביות קטנות של כ- 1X1 ס"מ
- 7 כפות שמן זית
- חצי כפית מלח ים אטלנטי גרוס דק
- רבע כפית פלפל שחור
- כפית פפריקה מתוקה
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
- מערבבים את כל החומרים יחד היטב עד לפיזור אחיד של התיבול
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור ל 13-15 דקות
בתיאבון!