תבשיל קדרה מהיר הכנה וקל מאד לבישול. כזה שכל המשפחה תאהב לאכול
רכיבים:
- 2 כוסות קינואה
- 3 כוסות מים
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות סילאן תמרים טבעי
- 2 כפיות מלח הימלאיה
- 1 כפית מחוקה של פלפל שחור גרוס
- 2 חופנים של גוג'י ברי
- חופן פטרוזיליה קצוץ דק, אפשר גם להחליף בכוסברה
- 2 חופנים של אגוז מלך כתוש קלות, ניתן להחליף בכל אגוז אחר , או להוסיף ףאגוזים נוספים על פי בחירתכם
אופן ההכנה
- מחממים מעט את שמן הזית בסיר ומוסיפים לו את הקינואה וקולים אותה קלות.
- מוסיפים לסיר את הגוג'י ברי, והאגוזים וממשיכים לקלות מעט
- מוסיפים לתערובת בסיר 3 כוסות מים רותחים
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מוסיפים את הסילאן, מערבבים היטב ומבשלים כחצי שעה מעל אש נמוכה עם מכסה סגור
- לקראת סיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה\כוסברה הקצוצה, מעטרים בעלה מלמעלה ומגישים.
בתיאבון!