תרד הוא ירק מופלא: לא משנה מה עושים אתו, הוא תמיד יוצא טעים.
במתכון הבא – התרד משתלב באופן מושלם עם כרישה ובצל לח, ומייצר תוצאה ערבה לחיך. מוזמנים לנסות!
מרכיבים
- 400 גרם (חבילה) עלי תרד ניו זלנדי שטוף וקצוץ (בלי הגבעולים)
- שתי כרישות
- בצל לח קצוץ
- 2 ביצים
- שמן זית
- גביע קוטג'
- גביע גבינת פטה
- חצי כוס חלב
- חצי כוס קמח
- חצי כפית אבקת אפיה
- חצי כוס פרזמן או קשקבל
- 5 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות
- מטגנים את הבצל הקצוץ במשך כמה דקות עד שהופך לשקוף
- מוסיפים את הכרישה ומטגנים עוד כמה דקות ביחד -עד להשחמה קלה
- מוסיפים את התרד ומטגנים עוד 3 דקות עד שמתרכך
- מוסיפים את יתר המרכיבים: קמח, אבקת אפיה, גבינות וביצים ומערבבים היטב
- מכניסים לתנור ל35 דקות
בתיאבון!