פשטידת פלפלים

אמצע אוגוסט, בישלתם כבר כל דבר אפשרי ואתם מחפשים מתכון למשהו חמים אבל מרענן ושונה מכל מה שהכרתם?🤩

קבלו אותה!

🌶️פשטידת פלפלים צבעונית ללא גלוטן מאת מאיה שפשלוביץ🌶️

מאיה היא לקוחה אהובה, נטורפתית ומנהלת בלוג ״זו בריאות״ על טהרת הצומח.

פשטידת פלפלים

פשטידת פלפלים

פשטידת פלפלים צבעונית ללא גלוטן

מרכיבים

  • 3 פלפלים אדומים, 2 פלפלים כתומים
  • 7 שיני שום קלופות כתושות
  • 400 גרם חלב קוקוס ללא חומרים משמרים
  • 6 כפות קמח עדשים (או כל קטניות אחרות)
  • 1/2 כוס שיבולת שועל דקה
  • 2 בצלים לבנים קצוצים דק ומוקפצים כם כפית שמנז
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות אבקת שמרי בירה

הוראות הכנה

  • שוטפים את הפלפלים, ומניחים אותם בשלמותם על נייר אפייה יחד עם שיניי השום השלמות.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דק’ עד 45 דק’ או עד כאשר הפלפלים משחימים. מוציאים מהתנור, שוטפים במים קרים ומורידים את הקליפה, חותכים את הפלפלים לקוביות.
  • מעבדים בבלנדר את חלב הקוקוס ושאר הרכיבים (כולל הפלפלים) עד למרקם חלק, מעבירים הכול לקערה אחת ומערבבים.
  • מעבירים לתבנית (רצוי סיליקון איכותי) או תבנית רגילה ומשומנת
  • אופים תחילה בחום גבוה – 190 מעלות – במשך עשר דקות. אחר כך אופים כ-45 דקות בחום של 160 מעלות, עד שיזוף של קיץ.

וואלה! קיבלתם פשטידה טבעונית מושלמת😍

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

דיה מצויה - מראה לחקלאות לא מבוקרת
דיה מצויה
עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅