ירוק, טרי, פריך ובריא!
סלט סלרי הנו סלט מזין במיוחד אשר תורם מאוד לפעילות תקינה של מערכת העיכול.
את הגוג'י ברי אפשר להחליף בחמוציות, אבל לא כדאי :-)
מרכיבים
- 2 ראשי סלרי עלים
- 100 גרם גוג'י ברי
- 1/3 כוס שמן זית
- 2 כפות ריבת פירות יער
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות חומץ
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- 2 שיני שום כתושות
- מלח, פלפל
הוראות הכנה
- קוצצים את גבעולי הסלקי וגם כמה עלים לקערה
- מפזרים מעל את הגוג'י ברי
- מכניסים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת ומנערים היטב
- מוזגים את הרוטב מעל הסלט
בתיאבון!