סלט כרוב אדום ותפוחים

לקראת השנה החדשה – מוזמנים להפתיע את השותפים שלכם לארוחת ראש השנה בסלט כרוב אדום ושפע ירקות בטעם משגע, עם תפוח.. ודבש!

את הסלט והרוטב אפשר להכין בנפרד ולשמור במקרר, ולחבר להם יחדיו מיד לפני הארוחה!

מרכיבים – לסלט

  • כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
  • 2 גזרים מגורדים
  • 2 גבעולי סלרי עלים פרוסים לטבעות
  • 2 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
  • חופן אגוזי מלך (או פקאן) קצוצים
סלט כרוב אדום אורגני

מרכיבים – לרוטב

  • 6 כפות שמן זית

  • 6 כפות חומץ תפוחים אורגני

  • 2 כפות דבש

  • 2 כפיות זרעי קימל

  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. חותכים את התפוחים לרבעים ופורסים כל רבע לפרסות דקות.
  2. מעבירים את כל מרכיבי הסלט לקערה ומערבבים.
  3. בצנצנת זכוכית נפרדת מכינים את הרוטב. שימו לב לערבב היטב על מנת שהדבש ימס כהלכה.
  4. לפני ההגשה – יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.

בתיאבון!

סלט כרוב אדום ותפוחים

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים
פשטידת פלפלים
פשטידת פלפלים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!