למה זה טוב לנו?
אבא טבע הביא לנו ימים כייפים של אביב ואמא אדמה מברכת אותנו בשלל פירות שהם קצת חורף וקצת קיץ. אז החלטנו להזכיר לכם כמה טעים וכמובן בריא להנות משייק עונתי, ורוד ומתוק.
פירות הדר שעשירים בויטמין סי, יחד עם תותים שמגנים מפני דלקות, בננה שתתן לכם אנרגיה ופאפאיה שעשירה בסיבים תזונתיים, לכל זה הוספנו כמה תוספות משלנו ויחד קיבלתם שייק שהוא יצירת הפליאה של היקום.
מתכון השבוע: שייק רומנטי לבוא האביב
מתכון ל2 שייקים בגודל בינוני
רכיבים:
פלחים קלופים מ2 תפוזים או אשכוליות
מיץ סחוט מ2 קלמנטינות
בננה גדולה
6-7 תותים
רבע פאפאיה
כפית גדושה גוג׳י ברי
כפית חמוציות (מיובשות ללא סוכר)
כפית אבקת מאקה (לא חובה אבל מומלץ!)
1/2 כפית זרעי צ׳יה שחורה/לבנה
1/2-1 כוס מים
אופן הכנה:
1.מכניסים את כל החומרים לבלנדר ומוסיפים מים עד חצי מגובה הפירות.
2.מערבלים ובודקים את מידת הסמיכות. למי שאוהב שייק יותר מיימי, אפשר להוסיף עוד מים בהדרגה. אישית, אנו ממליצים להמעיט בכמות המים כדי לקבל שייק פרותי ומרוכז יותר.
הערות:
*אפשר להשתמש בפירות קפואים ולאכול בצורת גלידה! טעים נורא בימי השרב שבאים עלינו וזהו קינוח מצוין וטבעי לילדים ומבוגרים!
*אם קיבלתם שייק סמיך במיוחד תוכלו להוסיף לו פירות טריים ויבשים, אגוזים, זרעי פשתן, כוסמת ירוקה ולאכול בצורת ״מוזלי״.
*אפשר להחליף את פירות ההדר שצויינו במתכון בפירות הדר אחרים שהגיעו בסל, שחקו עם המינימום, נסו להוסיף יותר אשכולית או פחות קלמנטינות, עם כל שילוב, תקבלו שייק עם טעם בגוון טיפה אחר.
שמחנו לעזור לכם להתקרב קצת יותר לטבע
שלכם ,
נועם השדה