את המרק הזה קל במיוחד להכין, וגם ילדים יכולים להכין אותו ללא כל מאמץ. הסוד שלו הוא בטריות המרכיבים, ובמעט שמן קוקוס אורגני וג'ינגר שעושים את כל ההבדל.
מתאים במיוחד לבטטות וגזרים, אך כל שילוב של ירק כתום אחר כגון דלעת או דלורית יעשה את העבודה.
רכיבים:
- 3 בטטות גדולות
- 2 גזרים גדולים
- שורש ג'ינג'ר
- שמן קוקוס אורגני, או קרם קוקוס, או מי קוקוס
- מלח
- מעט שמן זית
אופן ההכנה:
מקלפים וחותכים 3 בטטות ושני גזרים לחתיכות בינוניות, מכניסים לסיר. מגרדים פנימה ג'ינג'ר ומוסיפים מים עד שהם מכסים את הירקות. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דק' או עד שמתרכך.
טוחנים עם בלנדר יד, מתבלים (מלח, פלפל) מוסיפים קרם קוקוס לפי הטעם.
לפני ההגשה זולפים מעט שמן זית מעל קערת המרק, ובתיאבון! כמה פשוט, ככה טעים.
בתיאבון!