הקור שבחוץ עושה לכם חשק לעוד מרק?
אנחנו כאן כדי לעזור לכם לגוון במרקים יצירתיים. אבל בלי לעבוד קשה מידי. כי כשקר, רעבים יותר.
והיום: מתכון למרק כתום בריא וטעים בטירוף שיחמם לכם את הערב!
מרק דלורית עשיר ומתקתק במרקם מושלם:
מרכיבים
- 3 בצלים
- דלורית קטנה (כ- 300 גרם)
- מעט שמן זית
- 50 גרם חמאה
- 3 כפות דבש
- ליטר וחצי מים
- 2 כפיות מלח ומעט פלפל
- פחית קרם קוקוס (לא חובה)
אופן ההכנה
- קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בשמן זית, חמאה ודבש עד להזהבה
- מוסיפים ליטר וחצי מים ודלורית קטנה חתוכה לקוביות
- מתבלים במלח ופלפל
- מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות נוספות
- טוחנים בבלנדר מוט
- אפשר להוסיף פחית קרם קוקוס להעשרת הטעם
בתיאבון!