לביבות בטטה אפויות

הנה דרך מצויינת לחסוך כמה וכמה קלוריות וריח של טיגון. אז פעם הבאה שבא לכם לביבות, חממו את התנור ולעבודה!
מצרכים:
2 בטטות גדולות קלופות
1 בצל גדול
כוס פטרוזיליה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס פירורי לחם
מלח, פלפל

אופן הכנה

חותכים את הבטטות לקוביות ומבשלים כחצי שעה, עד שהבטטות רכות.
בזמן שהבטטות מתבשלות מטגנים את הבצל.
מסננים ומועכים את הבטטות בקערה גדולה.
מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן, פטרוזיליה, ביצים ותבלינים.
מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים פנימה קמח ופירורי הלחם ומערבבים שוב.
יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים קלות. מניחים על התבנית שרופדה בנייר אפיה.
מחממים את התנור ל- 190 מעלות, ואופים כ- 20 דקות.

אפשר להגיש בליווי רוטב יוגורט או טחינה גולמית. בתיאבון!

לביבות בטטה אפויות

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים
פשטידת פלפלים
פשטידת פלפלים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!