לביבות יכולות בקלות להפוך למנה בריאה (וטעימה באופן מפתיע!) אם רק נוותר על הטיגון.
גם עם כמות מינימלית של שמן, ירקות ירוקים ובריאים לצד תפוחי האדמה המסורתיים, ואפילו הכנה קלה הרבה יותר, הלביבות יצאו פריכות וטעימות כל כך!
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה בינוניים
- 4 עלי מנגולד גדולים
- כרישה גדולה
- בצל
- ביצה
- 70 ג’ קמח (חצי כוס)
- כפית שום כתוש
- כפית מלח
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מבשלים תפוח אדמה אחד עד שהוא רך. (20 דק)
- קוצצים את המנגולד והכרישה, מבשלים אותם 5 דקות, ומסננים.
- מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומעבירים לקערה.
- מגרדים את תפוחי האדמה הנותרים ומוסיפים לבצל המוזהב.
- מועכים את תפוח האדמה שבישלנו ומוסיפים לקערה יחד עם כל המצרכים.
- יוצרים לביבות ומסדרים אותן על נייר אפייה משומן
- אופים כ 25 דקות, ואז הופכים לצד השני ואופים כ 15 דקות נוספות.
בתיאבון!