בימים כאלה חשוב להגביר את האהבה וכדאי לנצל את הזמן להכין אוכל של בית שיקרב בין בני המשפחה.
כשצריך מתכון בריא, משמח וקל להכנה – אין כמו כרובית חמה ומטוגנת. אי אפשר להפסיק לנשנש!
מרכיבים
- 2 ביצים
- כרובית גדולה וטרייה
- מלח-פלפל
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- שוטפים את הכרובית היטב וחותכים לפרחים בגודל בינוני.
- חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים עם כף מלח, בערך 5-10 דק' (היא טיפה מתרככת, אבל לא לגמרי)
- מחממים מחבת גדולה עם שמן חמניות/קנולה
- בינתיים מערבבים 2 ביצים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
- כשהשמן חם (לאחר כ2 דק'), מתחילים לצפות את הכרובית בביצה ולהעביר למחבת. חשוב לסובב את הכרובית במחבת כדי שתשחים מכל הכיוונים.
וזהו, יש לכם נשנוש טעים ומשביע שמחמם את הלב והבטן.
בתיאבון!
המתכון באדיבות פרויקט האינסטגרם Cooking with Kookla המתעד את המתכונים של אמא קוקלה אשפית המטבח.