טופו מוקפץ בירוקים וסויה

מתכון קל להכנה שבו ניתן לשנות את רוב הרכיבים ולמעשה "לעבוד" עם כל מה שנשאר במקרר, או על פי העדפות אישיות שלכם. המתכון הזה משתלב מצויין עם צלחת של אורז מלא כתוספת משביעה מעל קערת האורז

רכיבים:

1 גוש של טופו ארוז

באק – צ'וי

1 בצל לבן או סגול

4-5 ראשים של בצל ירוק

1 ס"מ שורש גינג'ר

שום טרי כתוש או שום טרי עם העלים

תרד או כל עלה ירוק אחר

נבטים\פטריות או כל מה שאוהבים

מעט רוטב סויה לפי הטעם

סילאן תמרים טבעי

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן זית כתית משובח בווק ומוסיפים אליו את הבצל חתוך לרצועות, ואת הטופו החתוך לקוביות או רצועות.

מקפיצים מעט עד להזהבה של הטופו והבצל ואז מוסיפים את שורש הג'ינגר הכתוש או הקצוץ דק לווק, את העלים הירוקים, הבאק-צ'וי, הבצל הירוק החתוך לרצועות וממשיכים לערבב.

אם אוהבים פטריות ונבטים זהו השלב להוסיף אותם גם כן, את הפטריות כדאי לחתוך לרצועות, את הנבטים כמו שהם.

מוסיפים מעט רוטב סויה, סילאן, פלפל ומלח וממשיכים להקפיץ 2-5 דקות.  למי שאוהב להחריף את המנה זהו הזמן להוסיף פלפל צ'ילי חתוך דק פלפל צ'ילי גרוס.

יוצקים בנדיבות את הכל מעל צלחת של אורז מלא ויש לכם מנה טעימה ומשביעה מהסרטים. בתיאבון!

טופו מוקפץ בירוקים וסויה

הוראות הכנה

שתפו את המתכון עם חברים

למתכונים נוספים שלנו

עוגת אפרסקים אורגנית וטבעונית
עוגת אפרסקים
פשטידת כרישה אורגנית, טבעונית וחגיגית
פשטידת כרישה חגיגית
הדובדבנים של דוד
דובדבנים אורגניים
פשטידת פלפלים
פשטידת פלפלים

בקניה מעל 480 ש''ח בחנות האורגני תקבלו במתנה בקבוק סיידר אלכוהולי 750 מ"ל של המתססה

התמונה להמחשה בלבד

להנות משפע של תוצרת משובחת ובמבצעים מעולים, עד הבית🍅

עדכונים אחרונים מהאורגני

לעדכונים שוטפים וכל מה שמעניין בעולם החקלאות האורגנית והבת-קיימא, נרשמים ומצטרפים למעגל החקלאים והצרכנים של האורגני.

האורגני מבטיח לשלוח רק דברים מעניינים ממש!