היא מיוחדת, סופר בריאה והיא פרי פיתוח ישראלי!
דלעת ערמונים היא ככל הנראה הדלעת הטעימה ביותר.
עוד לא הדלקתם את התנור? קבלו מנה מרשימה וטעימה להפליא, שכל כך קל להכין!
מרכיבים
- 2 יחידות דלעת ערמונים
- מלח
- שמן זית
- גבינת פרמזן או קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
- חוצים את הדלעות ומרוקנים אותן מגרעינים
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, זורים מעט מלח ושמן זית ומכניסים לתנור לכ-30 דקות
- מוציאים מהתנור ומפזרים גבינה מגורדת מעל כל אחד מחצאי הדלעת
- אופים כ- 10 דקות נוספות על אש גבוהה – 220 מעלות
בתיאבון!