רגע לפני פסח, הגיעו אלינו אספרגוסים אורגניים משגעים!
לפניכם מתכון סופר פשוט וטעים לאספרגוס צלוי במחבת ברוטב חמאה וגרידת לימון.
זמן הכנה: 10 דקות
מרכיבים
- צרור אספרגוס
- 3 כפות שמן זית
- 50 גרם חמאה
- גרידה מלימון אחד
- מעט מלח
אופן ההכנה
- מחממים במחבת פסים את שמן הזית וצולים את האספרגוסים כ-4 דקות מכל צד, עד שהם מתחילים להשחים אבל לא מאבדים את המרקם והצורה.
- מוציאים את האספרגוס הצלויים לצלחת
- באותה מחבת ממיסים את החמאה, מוסיפים את גרידת הלימון למספר שניות, ממליחים ושופכים את כל הרוטב מעל האספרגוס
אוכלים ל-א-ט!
בתיאבון
בתיאבון