כל שבוע אנחנו מקפידים לרשום מתחת לכל פרי או ירק את:
שם החקלאי
עונה גידול מומלצת
וסוג החקלאות

אלו הדברים הכי חשובים שכדאי לדעת על המזון שלנו לפני שאנחנו מכניסים אותו לבית ולגוף שלנו.
במשפחה זה הפך להרגל תזונה קבוע, לצרוך מה שאמא אדמה ממליצה בעונה.
הכי בריא וגם טעים.

הפעם יש גם סרטון קצר עם חיוך :-)

________________________________________________________

והשבוע האדמה ממליצה על:

מנגולד, ארטישוק ירושלמי, בצל לח, סלק, פול ירוק, כרישה, גזר, ברוקולי מחביזה

רוקט, חרדל עלים, טאט סוי, תרד ניו זילנדי, קייל, חסות, לפת מתוקה, שום ירוק, כוסברה, שמיר, פטרוזליה מעץ השדה

מיובשים, תפוז, לימון וקרמבולה, ליפה לקרצוף הגוף, אגוז מקדמיה עם הקליפה, לימון, לימקוואט, קומקוואט,
תפוז, תפוז למיץ, קרמבולה, קניסטל חדש, ספוטה שחורה חדשה, פסיפלורה, חרוב, כורכום טרי, וזוטה, תרד גוליבר ודבש מומלץ מהבוסתן של קובי

חסה משי, מנגולד פרא, אורגנו, נענע, עירית, קלמנטינה, תפוז דם, פומלית, סלרי עלים ממלוא הטנא

אפונת גינה וסינית, בצל אדום, בצל ירוק (אדום מהמם), עלי בייבי מיקס, צנונית, קולורבי, גזר עם עלים ממשק יוסף

אבוקדו האס טעים מאוד, פקאן טרי עם הקליפה, וקצת כרוב סיני ממשק 65 בית יצחק

פטריות שמפיניון חדשות מייבוא של משק קפלן שנמצאים בתקופת מעבר בגידול הפטריות הרגילות שלהם.

תותים מזנים שונים ועונתיים, טעימים ומעולים מרוח שתות.

בננות מעולות וחדשות ממרסלו

אשכולית לבנה עסיסית ומלאה במיץ מדובי וולפסון

ולסלטים מושלמים,

מלפפון, עגבניות אשכולות, טעם מגי, כהה ולב השור, קישואים, פלפלים, שרי צבעוני, ליקופן, תמר ואשכולות, חצילים, כרובית, שומר, קולורבי, דלורית מרונית ותומר טנא

 

ועוד הרבה דברים מעולים הזמינו כאן

 

שיהיה בריא וטעים לכולם,
דוד האורגני

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.