שיא עונת הענבים האדומים המרפאים מהמדבר,

תקראו את פוסט המרגש הזה של משק תושיה
אחר כך נכתוב מה צריך לעשות
כדי לטעום את התענוג הזה.

_________________________

שלום יקרים,

הימים ימי שיא הקיץ,
החום הרובץ תדיר באוויר,
מביא עמו שפע של גידול
שפע שפורץ כל גבול.

שריגים ובני שריגים נאנקים,
כורעים תחת עומס המשקל.
שזורות נעלמות
אוחזות בכוחות אחרונים
אשכולות עצומים של ענבים דשנים,
שרוצים לגדול עוד ועוד
אחד על חשבון השני
נמעכים בפרעות עד זוב.
ואנחנו נקראים להפריד ביניהם,
לתת לכל אחד את מקומו,
בשלום.

אוהבים,
משק תושיה

 

צביר אשכולות אליקנט
הכי ברור שאפשר, עכשיו זה שיא העונה של ענבי המוסקט והאליקנט.
זני ענבים למאכל, יין ותירוש מתוקים להפליא,
מרווים ובעלי טעמים עמוקים שאין היום בשווקים,
והכי חשוב מגיעים מחקלאות בת קיימא מדברית ללא ריסוסים בכלל
(גם לא כאלו שמותרים בתחום האורגני),
הם ממש מתעקשים על עבודת אדמה מקומית ונקיה לחלוטין
והכל מתבצע בידיים אוהבות בחקלאות משפחתית זעירה.
שנה שניה לקטיף בכרם הבתולית הזו וזו פשוט חגיגה,
אנחנו מכירים עשרות סוגי חקלאים ושיטות חקלאות,
יש מעט מאוד כמו משק תושיה וזו הזדמנות פז,
והזמן הכי טוב לטפח אותם באהבה
ולהנות מהדבר הכי טעים ובריא שרץ בימים אלו בשדות בארץ.
עדות אישית:

כבר מספר שבועות שאנחנו אוכלים בבית ענבים,
עושים תירוש אדום ומדהים לסופש
וגם ארטיקים מאותו המיץ שהילדים מעדיפים
על כל קפוא אחר שיש במכולת.

(מומלץ גם להתאגד ביחד לקבוצה אם רוצים).
מה שבטוח לא לפספס, עכשיו זה הזמן המושלם.
בהצלחה למשק תושיה
יקרים אתם מדהימים וטובים,
דוד וצוות האורגני

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה