נעים מאוד,

למי שלא מכיר אותי אני אורז לכם את הירקות והפירות בכל שבוע ביחד עם ספי, ירון, ארי ואנה, חברי הנהדרים לעבודה.
אני אוהב מאוד את העבודה שלי, זה קרוב לעשור שבתור יזם חברתי פעיל החלטתי לעזוב הכל ולדאוג לקשר אמיתי, אמין, זמין וקבוע ביניינו הצרכנים לבין החקלאים שלנו בכדי לעזור ולהנגיש קשר ישיר שמקדם חקלאות, מקל עליה ומטפח אותה.

בזמני הפנויי מאריזה וניהול קשרי החקלאים עבור כולנו,
אני עוסק בגינון טיפולי ומתמתחה באוכלוסיות עם רקע נפשי מהמגזר החרדי בירושלים
(מרתק ומחזק לראות איך נגיעה ושהיה באדמה מקלה על כולנו ומעלה חיוך ותחושת חופש בנפשינו).

אני אקטיביסט בנשמתי,
על העיסוק באריזה וחלוקה של תוצרת טריה אני יכול לספר שזו בהחלט עבודה פיזית שדורשת המון מאמץ, השתדלות והתמדה
(לא סתם חוץ מאצלנו בבית האריזה, מדובר בעבודה שלרוב נעשית על ידי עובדים זרים שמייבאים מחול כדי שיעשו עבורנו, הצרכנים, את העבודה הקשה), לצערי אנחנו מתרגמים עבודה מהסוג הזה כסוג של עבדות שכולנו מפחדים ממנה אבל ההיפך הוא הנכון, זוהי זכות גדולה שמחזקת את בריאות הציבור.
בחרתי לעשות אותה כי אני מאמין שהבריאות שלנו מתחילה באיך שאנחנו מתייחסים לחקלאים שלנו,
ואיך שאנחנו מתייחסים למזון שלנו דרכם,
חשוב לי לחקור את הנושא מתוך מקום של עשיה מודעת כדי לשפר את איכות החיים ואת הבריאות שלי,
של ילדיי ומשפחתי ושל קהילתי וסביבתי.
גיליתי במהלך השנים ניסים ונפלאות על עולם המזון והדרך המפותלת שהוא עושה מגידולו ועד אלינו לצלחת.

צברנו עם השנים המון ידע וניסיון נדיר מאוד שמצליח לעזור לחקלאים להקים חוות ולהסב שטחים לחקלאות אורגנית ובת קיימא,
ליזמים להשקיע במקומות הנכונים בתחום החקלאות הנקייה, לתלמידים ללמוד את הנושא ולמורים ללמד אותו,
אבל אפשר לומר שמה שאני הכי אוהב לעשות זה לארוז לכן ולכם את הירקות והפירות, לראות איך ומה החקלאים קטפו,
איך יצא להם העונה ואיך היתה להם השנה, לחוש את התוצרת רגע לפני שהיא מונחת בארגזים,
לדמיין אותה מתקבלת אצלכם בבית, להתפלל שתאהבו אותה ואת העבודה הקשה שאנחנו עושים
והכי חשוב שהיא תהיה לכם לעזר לשיפור הבריאות ואורח החיים בבית.

אנחנו עסק קטן שמרחיב מעגלים בקרב עסקים מקומיים קטנים נוספים.
כמה שאנחנו קטנים ומיוחדים. ביחד אנחנו ענקים בשינוי המדהים שכולנו מובילים.

בשיתוף פעולה עם למעלה מ100 חקלאים בסדר גודל קטן,
יוזמות בתחום ויצרנים מקומיים בתחילת דרכם שמעידים בפניינו על בסיס יומיומי שזו עשיה הכרחית להתפתחותם.

אני יודע ומאמין בכם וברצון הטוב,
מכיר את השמות של כל אחד ואחת מכם, לומד את ההעדפות שלכם ומעביר אותן הלאה לחקלאים הנהדרים.
ואני רוצה לומר לכם/ן, לכל מי שקורא, מזמין, תומך, ואפילו רק נוכח כי זה סתם מעניין אותו,
אתם האקטיביסטים,
בעזרתכם מתחולל כאן שינוי מדהים וארוך טווח ובעזרת ההשראה שאתם נותנים לנו אנחנו מצליחים ומתמידים בעשיה.
עשיה מקומית, טובה ואהובה שמחוברת אותנו לאדמה ולעונות השנה.

בזכותכם אנחנו קמים בבוקר עם שמחה בלב וידיעה שעשייה טובה כזו אכן מביאה בריאות ואהבה
מהאדמה של החקלאים הטובים לבתים.

חשוב לי לספר לך שוב עד כמה מנקודת המבט הצנועה שלי אפשר לראות שבכל הזמנה ושימוש במערכת האורגני משלוחי מזון טוב
שמהווה אלטרנטיבה לעולם שיווק המזון המתועש, אתם אלה שמובילים שינויי עצום !

מה שנשאר זה באמת להודות בכל יום ולקוות שהבריאות,
הטעם והאהבה יגיעו מהשדה אליכם ושכל ההשראה לתחושת השליחות הזו תגיע גם אליכם עם הארגזים.
כי הבריאות של כולנו עוברת, דרכנו, מהאדמה, לבית שלנו, למשפחה שלנו, לקהילה שלנו וחזרה לאדמה.
אנחנו חלק ממעגל.

נשמח לראות את הזמנתך גם השבוע :-)
תודה
דוד, צוות וחקלאי האורגני משלוחי מזון טוב.

__________________________________________________________

והחקלאים מספרים ש:

משק יוסף מבאר מילכה חוזרים מהאירוע המשפחתי עם אפונה סינית וגינה, גרגיר נחלים (מלאי מוגבל), צנוניות, קולורבי סגול ושפע מדהים של ירוקים רעננים וחזקים.

משק קפלן עם פטריות שמפיניון עד שיתגברו על המחסור הנקודתי בפטריות האקזוטיות המדהימות שלהם.

מרסלו עם בננות מעולות, להבשלה בבית מחוץ למקרר.

רוח שתות עם תותים וזנים מיוחדים לכל עונה.

מלוא הטנא עם תפוז דם עסיסי ומתוק

חווה ואדם (בקרוב נספר על הפרוייקט המדהים החדש שלהם) עם בצל ירוק וחסה אמריקאית שגדלים בשיתוף פעולה איתנו כחלק מקורס חקלאות בת קיימא ראשון מסוגו בארץ שמוציא את הדור הבא של חקלאי העתיד המקומיים.

הבוסתן של קובי עם ספוטה, קניסטל, כורכום טרי, עלי קארי, תפוז תבורי ותפוז למיץ, אבוקדו ריד, פסיפלורה ועוד דברים מיוחדים שהוא, מגדל וקוטף בעצמו ככה טרי ובשל יישר מהעצים.

עץ השדה, חביזה עם ירקות חורף מכל הסוגים והצורות כולל ברוקולי, כרובית, שום ירוק מומלץ,
סלרי שורש מושלם למרקים, כרובים ומיוחדים.

תומר ורונית טנא עם של עגבניות מתוקות וטעימות, פלפלים מכמה צבעים וגדלים, קישואים, חצילים, שומר וקולורבי.

ולחם שולה שמי שמכיר וטעם לא שוכח, כי הוא פשוט מדהים, בריא וטעים מאוד.

יאללה, אנחנו מתחילים להתכונן לאריזות השבועיות,

מזמינים כאן (ממחשב שולחני).

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה