שבוע אביבי מקסים ונעים,

כחלק מבניית הקשר שלכם עם החקלאים,
אנחנו עובדים באופן מתמשך על שיפור תהליכי העבודה

נכון להיום, אנחנו מסוגלים לקבל הזמנת קטיף עד 9 בבוקר פחות דקה,
הדברים מגיעים אלינו ונארזים בקפידה על ידי דוד עובדיה וצוות האריזה,
ואז נשלחים אליכם עוד באותו הערב.

החלוקה מתחילה במקום בבוקר, בערב לפני.
תאריך האספקה הרשום הוקדם ביום,
אין צורך לחכות לשליח.

הארגז פשוט יחכה לכם מיד על בבוקר, ליד הדלת 

המטרה שלנו היא לשפר את החוויה שלכם בבית,
כחלק מלקחי הקיץ האחרון, ברור לנו שזה שינוי מתבקש.
חשוב לזכור שהדרך הטובה ביותר לקבל על כך משוב, היא תקשורת הדדית.
אנא דברו איתנו :)

כעבור שבועיים של פיילוט בשיטה החדשה,
היא עכשיו מופעלת בכל האזורי חלוקה.

את הצלחת התהליך אנחנו זוקפים לשותפות מוצלחת בת כמה חודשים עם יזם צעיר ומהמם בשם דוד בראל.
בראל הוא אחראי החלוקה החדש שלכם, שמגיע עם ניסיון רב בחלוקה ושירות.
אנו מכירים אותו כאיש משפחה צעיר
שמתאפיין במקצועיות, אמינות יוצאת דופן ורצון עז לעשות את כולם מרוצים,

לנו באופן אישי מאד נעים לעבוד עימו ואנו מאחלים לכולם הצלחה והנאה מהדרך.

 

אני מזמין אותך לשתף על חווית השינוי מהצד שלך
בכל מקרה של שאלה שעולה, בירור או בקשה
פשוט לענות למייל או לכתוב בווטסאפ 0544-220-200

ברוכים הבאים לאביב שמח ומלבלב 3>.

ספי מיור, בשם חקלאי וצוות האורגני

מומלצים השבוע

כמו תמיד, סלי השבוע מכילים את התוצרת הבסיסית למטבח הישראלי עם תוספות עונתית.
את הסלים אנחנו מרכיבים בשיתוף עם החקלאים על מנת להעניק את הערך הגבוה ביותר
בנוחות ופשטות מקסימלית!  אם עוד לא ניסית, כדאי להתנסות

עוד יפים ומומלצים מיוחדים להשבוע כוללים:
במחלקת הירקות – לפת מתוקה, סלרי שורש, בייבי מיקס, פטריות ארינגי שיטאקי ושמפיניון, צנוניות מתוקות ותרד
במחלקת הפירות – תותים כמובן, אבוקדו ריד והאס, דובדבן היהודים, בננה מושלמת, ספוטה מיוחדת במינה, ומלון ממש ממש בתחילת דרכו (מומלץ בזהירות).

את ההזמנות אנחנו מבקשים להכניס לפחות יום לפני החלוקה (שזה יום וחצי- יומיים לפני הבוקר) של אזור החלוקה שלך
באמצעות אתר ההזמנות עם הפירוט המלא של המגוון השבועי

רעיונות והצעות לשיפורים נוספים ?
אנחנו כאן כדי לשמוע,

דברו איתנו ב 3>

נ.ב. מרגש במיוחד
אנחנו עובדים גם על מערכת הזמנות חדשה,
בקרוב עדכונים והזמנה להשתתף בפיילוט

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה