ניצנים של שגרה מתבססים להם בחיינו עם פתיחת שנת הלימודים החדשה,
המוח שלנו אוהב את השגרה, פעולות שחוזרות על עצמן הן פעולות חסכוניות שלא דורשות מאמץ מיותר, שינויים דורשים חישוב מסלול מחדש וזה גוזל אנרגיה נוספת.
הכל מבורך בחיינו, השינויים כמובן אך גם השגרה הבאה עלינו לטובה היא זמן מנוחה מהחלטות הרות גורל ושינויים מטלטלים.

חדש השבוע

איזה כיף להיות מסונכרנים עם הטבע שוב, כל שבוע יש משהו חדש שיוצא ומשהו ישן שהולך, זה תענוג לגלות שיש השבוע תפוח גרני סמיט חדש מקיבוץ צובה שנשם אוויר הרים צלול,

פטריות שיטאקי מהממות טריות וטעימות שמצטרפות לפטריות ארינג'י הנדירות של משק קפלן מקדש ברנע.

תמר ברהי צהובים, לחים וטריים לחובבי הממתק הטעים הזה.

בננה, לימון ורימונים מתחילים להיכנס לעונה בשגרה.

חילף ממלוא הטנא עם סדרת ירוקים מבשרי הסתיו, טריים ורעננים, עלי חרדל, בק צוי, עלי בייבי מיקס, רוקט, רוגולה, במיה חדשה והפתעות נוספות שיש בקטלוג שלו ושל שאר החקלאים הטובים.

המלצות מיוחדות מהחקלאיםתמר ברהי צהוב

כשזה מגיע לתוצרת טריה כדאי להשאר תמיד מעודכנים, ההיצע בשדות משתנה מהר ודורש להישאר ערניים לשינויים המהנים, שזה תכלס גם החלק הכי כיפי בשבוע לחובבי הטריים הטובים.

החקלאים ממליצים השבוע על:
ענבי איזבלה, שיזף סיני, מנגו משני זנים מקטיף חדש, ענבים שחורים וירוקים מזן מוסקט מתוק מאוד עם גרעינים (מלאי מוגבל), פפאיה חדשה מזן אורורה קטנה ומתוקה עם סגולות מרפא,
תפוח גרני סמיטעגבניה אשכולות מעולה מחביזה, בצלים אדום ורגיל יפים מאוד, תפוחי אדמה בשלושה צבעים,
קובו בשיא העונה.

הפטריות מושלמות, יש עכשיו משני זנים שיטאקי וארינג'י ומומלץ לקחת משניהם ולגוון בתבשילים.

מזכירים שיש אורחים חדשים בגזרת הפירות הטריים, תמרים ברהי צהובים ותפוח גרנד סמיט מקיבוץ צובה.

בברכת בריאות טובה מחקלאי האורגני

[button link="http://shop.haorgani.co.il/" color="default" size="xlarge" stretch="" type="" shape="" target="_self" title="" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" icon="" icon_divider="yes" icon_position="left" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" animation_offset="" alignment="center" class="" id=""]כניסה והזמנה[/button]

כתיבת תגובה

אנחנו לא נשתף את כתובת המייל שלך עם אחרים. שדות חובה מסומנים *

שליחה