קרקר כוסמין דקיק וקליל עם שפע גרעינים ומרכיבים בריאים, שיאפשר לממרח שלכם להתבלט לטובה :-)

מרכיבים

  • כוס קמח כוסמין
  • כוס קוואקר
  • כוס שומשום מלא
  • שני שלישי כוס גרעיני חמניה
  • שני שליש כוס גרעיני דלעת
  • 6 5 כפות שמן זרעי ענבים או שמן זית
  • כפית וחצי מלח הימאליה דק
  • 2 כוסות מים

הוראות הכנה

  • לערבב הכל טוב בקערה. המרקם צריך לצאת די דליל. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת מים.
  • לשטח על 2 תבניות של תנור על נייר אפיה.
  • לאפות בחום 180 מעלות במשך רבע שעה
  • להוציא מהתנור, לחתוך לריבועים ולהחזיר לעוד 25 דק בחום 150 מעלות עד שמזהיב ומתייבש לגמרי.
    אם לא התיישב לגמרי להשאיר עוד בתנור.

בתיאבון!