פשטידת קישואים וגבינה קלבסוצ'ו

מתכון מנצח שיגרום גם למי שאיננו חובב קישואים מושבע להתאהב בירק הזה מחדש. קל, פשוט ומהיר להכנה, וכל המשפחה מרוצה תמיד. עדיף להשתמש בקישוא בהיר, אך גם קישוא כהה יעשה את העבודה טוב לא פחות.

רכיבים:
12 קישואים בגודל בינוני

1 גביע גבינת קוט'ג
400 גרם גבינת פטה

1 כוס גבינת קשקאבל מגורדת או גבינה צהובה

4 כפות שמן זית כתית משובח

חצי כף מלח

מעט פלפל שחור לפי הטעם

3 כפות פירורי לחם

2-3 ביצים

אופן ההכנה:
מגרדים את הקישואים בפומפיה, ולאחר מכן סוחטים היטב בכדי להסיר מים עודפים, חשוב!
מערבבים את הקישואים המגורדים עם כל שאר הרכיבים ורק משאירים חצי כוס גבינה מגורדת לפיזור על התבנית המלאה בתערובת ומכניסים לתנור חומם מראש ל 200 מעלות, ל 45 דקות בערך עד שמזהיב. ניתן לבדוק בעזרת קיסם שהפשטידה מוכנה.

בתיאבון! ההנאה מובטחת.