קינואה וג'גי ברי

תבשיל קדרה מהיר הכנה וקל מאד לבישול. כזה שכל המשפחה תאהב לאכול

רכיבים:

  •  2 כוסות קינואה
  • 3 כוסות מים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות סילאן תמרים טבעי
  • 2 כפיות מלח הימלאיה
  • 1 כפית מחוקה של פלפל שחור גרוס
  • 2 חופנים של גוג'י ברי
  • חופן פטרוזיליה קצוץ דק, אפשר גם להחליף בכוסברה
  • 2 חופנים של אגוז מלך כתוש קלות, ניתן להחליף בכל אגוז אחר , או להוסיף ףאגוזים נוספים על פי בחירתכם
אופן ההכנה
  • מחממים מעט את שמן הזית בסיר ומוסיפים לו את הקינואה וקולים אותה קלות.
  • מוסיפים לסיר את הגוג'י ברי, והאגוזים וממשיכים לקלות מעט
  • מוסיפים לתערובת בסיר 3 כוסות מים רותחים
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מוסיפים את הסילאן, מערבבים היטב ומבשלים כחצי שעה מעל אש נמוכה עם מכסה סגור
  • לקראת סיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה\כוסברה הקצוצה, מעטרים בעלה מלמעלה ומגישים.
בתיאבון!
תבשיל קינואה